vr. jun 14th, 2024

Het is vandaag precies 8 jaar geleden, op 10 juli 2015, dat Omroep MAX de eerste aflevering van de Australische TV-serie A Place To Call Home uitzond op NPO 2. De serie maakte vanaf het begin diepe indruk op kijkers en heeft een eigen Nederlandse fanclub 1950’s, Australia – A Place To Call Home – The First Dutch Fanclub, opgericht door Anton van Dijken. #APTCH boeit vanaf de eerste minuut. De jaren 50-setting maakt de serie sfeervol maar het houdt de kijker ook bij de les; er is veel veranderd sinds die jaren maar er is ook nog veel te verbeteren aan de wereld van nu. Check ook: Dutch “A Place To Call Home” Fans De serie is als box verkrijgbaar bij Bol.com, helaas zonder Nederlandse ondertiteling. Er zijn DVD’s in omloop met Nederlandse ondertiteling; deze zijn niet officieel en het wordt afgeraden om deze te kopen.

Lees ook de blogs die Anton schreef over De kerk in de Media (2) – A Place To Call Home en “Het verleden is een vreemd land, waar men de dingen anders doet….” – Een schrijfproject (1)
Internetkerk Mijnkerk.nl besteedde ook aandacht aan de serie en creëerde en speciale trailer met Nederlandse ondertiteling. Helaas zijn de genoemde blogs van Mijnkerk.nl niet meer beschikbaar.

 

Door avandijken