vr. mei 24th, 2024

I Believe In You!

I Believe in You!
“I Believe In You!” betekent letterlijk: Ik geloof in jou! In je plannen, je ideeën, je nieuwe initiatieven. Ik reik je een helpende hand, bij het verwezenlijken van je doelen. Laten we elkaar helpen, ondersteunen en stimuleren.

Platform
Het platform “I Believe In You!” is er voor mensen en organisaties die zoeken naar inspiratie en nieuwe ideeën voor bijv kerkdiensten, bijeenkomsten, activiteiten of online ontmoetingen waarbij het doel is om mensen met gemeenschappelijke interesses samen te brengen.

Je vindt hier ervaringsverhalen, nieuwe ideeën, blogs, vlogs en mogelijkheden om te netwerken en samenwerking te zoeken met anderen.  Het platform is actief op internet, social media en wil ook graag actief zijn in de samenleving, om anderen te helpen.

Oprichter en bedenker
Mijn naam is Anton van Dijken. Ik ben de bedenker en oprichter van het platform “I Believe In You!”. In de afgelopen 10 jaar heb ik mij veel bezig gehouden met missionaire projecten en andere ideeën om mensen met gemeenschappelijke interesses samen te brengen zoals de Top2000kerkdienst en de Meet Up’s voor Mijnkerk.nl. Ook heb ik in 2015 de Fanclub “A Place To Call Home – The First Dutch Fanclub”, opgericht. Sinds 2015 ben ik voorzitter van “The Official Eva Cassidy Fanclub”. In dezelfde periode was ik ook actief als Diaken Jongvolwassenenwerk (2009-2017) en Ouderling Gemeenteopbouw (2018-2022) bij de Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer-Noord. 

Sinds 2022 ben ik ook voorzitter van de Stichting “Er Zit Muziek in de Kerk”. Deze stichting heeft als doel, om het gebruik van moderne en hedendaagse (pop)muziek tijdens kerkdiensten, te stimuleren en te faciliteren.

Het christelijk geloof is belangrijk voor mij en vanuit die basis probeer ik mensen bij elkaar te brengen, gemeenschap te vormen en kwaliteiten van mensen te ontwikkelen en te stimuleren.

Heb je zelf een goed verhaal of idee waarmee je anderen denkt te kunnen helpen, heb je andere ideeën en suggesties (bijvoorbeeld voor samenwerking) of zoek je zelf hulp, neem dan contact op via: Ibelievenl1@gmail.com.