ma. jul 22nd, 2024

Sinds 18 mei 2023 is het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie “The Chosen” te zien op NPO Start. In december 2022 begon de EO met seizoen 1 op hetzelfde platform. Inmiddels is seizoen 1 alleen nog te bekijken via NPO Start Plus.

“The Chosen” gaat over het leven van Jezus en wordt op hedendaagse wijze opnieuw verteld, vanuit het perspectief en de levens van de mensen om Jezus heen.  De serie is inmiddels wereldwijd in 156 landen te zien, wordt volledig gefinancierd dmv crowdfunding en er zijn inmiddels drie seizoenen gemaakt; dat moeten er uiteindelijk zeven worden. Op dit moment wordt er gewerkt aan het vierde seizoen. Check ook de website van de EO!

Anton van Dijken volgt de ontwikkelingen rondom “The Chosen”: “Een heel sterke missionaire pijler is het feit dat kerken de serie gratis kunnen vertonen. De samenwerking met Jesus.net biedt volgens mij ook de nodige mogelijkheden. Ik ben erg benieuwd wat de impact van “The Chosen” zal zijn in Nederland!

Lees hier wat Anton eerder schreef over seizoen 1.  We blijven onze bezoekers natuurlijk op de hoogte houden over “The Chosen”. Veel actuele informatie staat ook op de Nederlandse website!

Door avandijken